Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+1

Összes oldalmegjelenítés

Felemelkedési Idővonal meditáció-Visszaszámlálás

Felemelkedési Idővonal vége meditáció-Visszaszámlálás

Felemelkedési Idővonal meditáció

Felemelkedési Idővonal/KV. vége meditáció

MINDEN VASÁRNAP

Téli időszámítás szerint: 16:00 órakor

Nyári időszámítás szerint: 17:00 órakor


Táblázatok Használati útmutatója

Táblázatok Használati útmutatója


Sürgős meditációk 4 óránként

Sürgős 4-óránként-téli-idoszamitas

SÜRGŐS MEDITÁCIÓK 4 óránként

A képekre kattintva közvetlenül elérhetőek a Vezetett Meditációk videói.

UTC+0=iddősáv UTC+1=Téli isz. UTC+2=Nyári isz.

Keresés ebben a blogban

2021. március 27., szombat

SÜRGŐS MEDITÁCIÓK 4 ÓRÁNKÉNT





Ajánlott Meditációk 4 óránként
Vezetett Világmeditációk-Egységmeditációk táblázata

1.
Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditáció
2020.03.01-től
Minden nap
Időszámítás





TÉLI UTC+1 00:00 04:00 08:00 12:00 16:00 20:00
NYÁRI UTC+2 01:00 05:00 09:00 13:00 17:00 21:00

órakor órakor órakor órakor órakor órakor
INSTRUKCIÓK - Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditáció Felemelkedési Idővonal/Koronavírus vége meditáció - VEZETETT MEDITÁCIÓ

2.
Kozmikus Központi Faj Meditáció
2019.08.01-től
Minden nap
Időszámítás





TÉLI UTC+1 00:15 04:15 08:15 12:15 16:15 20:15
NYÁRI UTC+2 01:15 05:15 09:15 13:15 17:15 21:15

órakor órakor órakor órakor órakor órakor
INSTRUKCIÓK - Kozmikus Központi Faj Meditáció Kozmikus Központi Faj Meditáció - VEZETETT MEDITÁCIÓ

3.
Élet Virága Meditáció
2018.12.12-től
Minden nap
2019.10.01-től
Minden nap
Időszámítás





TÉLI UTC+1 00:00 04:00 08:00 12:00 16:00 20:00
NYÁRI UTC+2 01:00 05:00 09:00 13:00 17:00 21:00

órakor órakor órakor órakor órakor órakor
INSTRUKCIÓK - Élet Virága Meditáció Élet Virága Meditáció - VEZETETT MEDITÁCIÓ







4.
Sürgős! Békemeditáció Iránért
2020.01.06-tól
Minden nap
Időszámítás





TÉLI UTC+1 01:30 05:30 09:30 13:30 17:30 21:30
NYÁRI UTC+2 02:30 06:30 10:30 14:30 18:30 22:30

órakor órakor órakor órakor órakor órakor
INSTRUKCIÓK - Sürgős! Békemeditáció Iránért Sürgős! Békemeditáció Iránért - VEZETETT MEDITÁCIÓ

5.
Békemeditáció a Közel-Keletért és Ukrajnáért
2021.03. hónaptól
Minden nap
Időszámítás





TÉLI UTC+1 01:45 05:45 09:45 13:45 17:45 21:45
NYÁRI UTC+2 02:45 06:45 10:45 14:45 18:45 22:45

órakor órakor órakor órakor órakor órakor
INSTRUKCIÓK -Békemeditáció a Közel-Keletért és Ukrajnáért Békemeditáció a Közel-Keletért és Ukrajnáért - VEZETETT MEDITÁCIÓ







6.
Meditáció a koronavírus megállításáért (Frissítve: 2020. július)
SÜRGŐS!
2020.02.01-tŐl
Minden nap
Időszámítás





TÉLI UTC+1 02:00 06:00 10:00 14:00 18:00 22:00
NYÁRI UTC+2 03:00 07:00 11:00 15:00 19:00 23:00

órakor órakor órakor órakor órakor órakor
INSTRUKCIÓK - Meditáció a koronavírus megállításáért (Frissítve: 2020. július) Meditáció a koronavírus megállításáért (Frissítve: 2020. július) - VEZETETT MEDITÁCIÓ

7.
Meditáció a koronavírus megállításáért (Frissítve: 2020. július)
SÜRGŐS!
2020.02.26-tól
Minden nap
Időszámítás





TÉLI UTC+1 02:15 06:15 10:15 14:15 18:15 22:15
NYÁRI UTC+2 03:15 07:15 11:15 15:15 19:15 23:15

órakor órakor órakor órakor órakor órakor
INSTRUKCIÓK - Meditáció a koronavírus megállításáért (Frissítve: 2020. július) Meditáció a koronavírus megállításáért (Frissítve: 2020. július) - VEZETETT MEDITÁCIÓ

8.
Buddhikus Oszlop Meditáció
MEDITÁCIÓ Magyarországon történt események békés átmenetéért 4 óránként minden nap
2018.12.12-től
Minden nap
Időszámítás





TÉLI UTC+1 03:00 07:00 11:00 15:00 19:00 23:00
NYÁRI UTC+2 04:00 08:00 12:00 16:00 20:00 00:00

órakor órakor órakor órakor órakor órakor
INSTRUKCIÓK - Buddhikus Oszlop Meditáció Buddhikus Oszlop Meditáció - VEZETETT MEDITÁCIÓ







9.
Sürgősségi Meditáció
2020.05.27-től visszavonásig

Időszámítás





TÉLI UTC+1 03:15 07:15 11:15 15:15 19:15 23:15
NYÁRI UTC+2 04:15 08:15 12:15 16:15 20:15 00:15

órakor órakor órakor órakor órakor órakor
INSTRUKCIÓK - Sürgősségi Meditáció Sürgősségi Meditáció - VEZETETT MEDITÁCIÓ

10.
Goddess Vortex Meditation 2021
2019.08.01-től
Minden nap
Időszámítás





TÉLI UTC+1 03:30 07:30 11:30 15:30 19:30 23:30
NYÁRI UTC+2 04:30 08:30 12:30 14:30 18:30 00:30

órakor órakor órakor órakor órakor órakor
INSTRUKCIÓK - Goddess Vortex Meditation 2021 Goddess Vortex Meditation 2021 - VEZETETT MEDITÁCIÓ

11.
Béke Meditáció
2019.10.11-től
Minden nap
Időszámítás





TÉLI UTC+1 03:45 07:45 11:45 15:45 19:45 23:45
NYÁRI UTC+2 04:45 08:45 12:45 16:45 20:45 00:45

órakor órakor órakor órakor órakor órakor
INSTRUKCIÓK - Béke Meditáció Béke Meditáció - VEZETETT MEDITÁCIÓ
Aki vezettetést érez, a visszavont időpontokon túl is meditálhat a táblázat szerint.

Óraátállítás 2022-ben
Nyári időszámítás kezdete: 2022. március 27. vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára kell előreállítani az órát
Téli időszámítás kezdete: 2022. október 30. vasárnap hajnalban 3:00 órakor 2:00 órára kell visszaállítani az órát.